Workshop
Leidinggeven aan snelgroeiende organisaties

onderdeel van de Golden Leadership Academy

De Golden Leadership Academy biedt leiderschapsprogramma’s voor ondernemers en leidinggevenden in snelgroeiende organisaties.
Tijdens deze interactieve trainingen leren de deelnemers ook van elkaar. Gedurende de workshop krijg je een sneak preview van de Masterclasses en Jaarprogramma’s die dieper op deze onderwerpen ingaan. In de 2-uur durende workshop besteden we aandacht aan hoe je grip op groei verkrijgt, kunt anticiperen op de typische valkuilen en hoe je jouw team maximaal motiveert.

Voor wie?

De workshop wordt georganiseerd, exclusief voor ondernemers en leidinggevenden met duidelijke groeiambities. De workshop vindt plaats met maximaal 8 gelijkgestemden waarin alle onderwerpen strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Gwen Dudok van Heel, oprichter van Dudok Consulting (2000). Zij begeleidt de leiders van organisaties naar hun hoogste niveau: GOUD. Gwen ziet elke uitdaging als de Olympische Spelen: het gaat om het hoogst haalbare resultaat. Ze heeft als general manager in een ICT Consultancy bedrijf en een Amerikaanse conferentie-organisatie zelf met haar ‘poten in de modder’ gestaan. Ook was zij jarenlang bondscoach van diverse Nederlandse zeilteams. Als headhunter zorgde ze jaren voor de ideale match en groei van bedrijven. Nu begeleidt zij ondernemers en leidinggevende om hun organisaties te ontwikkelen en op te schalen. Zij fungeert daarbij als sparring partner, leiderschap-en businesscoach.  Lees hier meer over Gwen.

Inschrijfkosten en -voorwaarden

De kosten van deze workshop bedragen € 195,- per persoon, exclusief btw.
Na afloop van de workshop krijg je het boek van Gwen “Mijn beste team ooit – in 7 stappen naar Golden Leadership” mee naar huis.
Wij vereisen van de deelnemers dat zij in hun bedrijf met minimaal 5 werkzame personen actief zijn en minimaal 250k omzet draaien.

Waar en wanneer?

Donderdag 16 april van 16.00 tot 18.30 uur
Voor de file ben je binnen, na de file ga je weer naar huis.
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soest

boek-mijn-beste-team-ooit

Wat is leidinggeven volgens jou?

En wat is er nodig om jouw groeidoelstellingen te behalen? Heb je behoefte aan duidelijkheid over wat groei nu eigenlijk is, hoe leidinggeven in een snelgroeiende organisatie werkt en hoe je een hecht top team bouwt en behoudt ... Zodat jij jezelf eindelijk kunt bevrijden van de werkvloer en de leider wordt die jezelf had willen hebben.

Meld je nu aan voor deze workshop over leiderschap en ontvang ook mijn boek “Mijn beste team ooit – in 7 stappen naar Golden Leadership”.

Wat anderen zeggen

Een idee werd een plan. En een plan werd een onderneming. Gwen neemt jouw kracht als uitgangspunt en kijkt samen met jou op welke manier je deze het beste in kan zetten. Ze spiegelt direct datgene wat ze hoort en ziet. Ze confronteert en zet aan tot nadenken. Door haar persoonlijke en betrokken uitstraling, creëert ze een veilige omgeving. Een omgeving waarin ik me vrij voelde om mijn gedachten, ideeën en twijfels op tafel te leggen. Het werd inzichtelijk welke vervolgstappen ik moet nemen om succesvol te zijn in mijn eigen onderneming. Dit alles doet ze met veel passie en energie. Hierdoor ging ik telkens vol inspiratie naar huis met het idee: Het kan wel! Ben je op zoek naar een sparringspartner die samen met jou gaat voor goud, dan zit je bij Gwen goed.

Jorin Dijkstra, via de website

Ik zocht vooral een coach die theorie en praktijk kon matchen om mij weer verder te helpen in mijn functie als directeur. Ik ben meer van het “doen” in de praktijk. Na vele tips van Gwen ben ik mijn functie/rol anders gaan indelen, heb ik meer balans gekregen tussen privé en werk en heb ik meer rust gekregen om zaken te overzien en vooruit te kijken. Gwen neemt echt de tijd voor je, ze luistert goed en komt met een advies. Veel van wat zij heeft geleerd en heeft meegekregen deelt ze heel graag. Business modellen, oefeningen, haar eigen ervaringen en geleerde lessen alles komt aan bod. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en over de resultaten die het mij persoonlijk heeft gebracht.

Eveline Clausing, via LinkedIn

Gwen heeft passie voor haar vak en verstaat dit goed. Zij is in staat je een goede spiegel voor te houden zodat je groeit in je eigen ontwikkeling, als mens en in je functie. Ze weet de vinger op een zere plek te leggen, maar wijst je ook de wegen die je kunnen helpen om van die zere plek af te komen. Ze helpt je het beste in jezelf naar boven te halen. Met Gwen als reisleider ben ik op zoek gegaan naar waar ik energie van krijg en waar ik mijn plezier uithaal. Elke sessie met Gwen zorgde er voor dat ik vol energie, met meer vertrouwen en met nieuwe inzichten weer naar mijn toekomst ging kijken.

Rian van Hee, via de website

Inhoud

Na de workshop weet je …

… hoe wij organisaties in kaart brengen, jouw inzicht in en grip op groei kunnen geven en hoe we jou in een natuurlijk sterke rol kunnen plaatsen zodat groeidoelstellingen worden behaald.

Wil je graag meedoen met deze workshop?

Meld je hieronder aan:

    Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met andere deelnemers. Mogelijk nemen we contact met je op.