Hoe behaal jij goud in 2018? Wat ga je uit dit jaar halen en hoe ga je dat doen? Wat is dat goud ook al weer? Goud is het hoogst bereikbare niveau op de Olympische Spelen. En wat is jouw goud dan? Dat is het hoogste niveau dat jij wilt bereiken: zakelijk en in jouw privéleven. En mijn passie is om jou en jouw team naar goud te begeleiden door middel van Golden Leadership of Executive Search. Zoals je weet, vergelijk ik het zakendoen vaak met topsport.
Voordat je naar de prestaties van dit jaar kijkt, is het goed om ook de balans op te maken van het afgelopen jaar. Ook ik heb dat de afgelopen dagen gedaan: teruggekeken en vooruitgekeken.

Mijn Beste Team Ooit!

Trots en dankbaar ben ik dat in 2017 mijn boek uitkwam “Mijn Beste Team Ooit! In 7 stappen naar Golden Leadership”. Het was ook een spannend moment, het voelde voor mij als een soort geboorte en het wereldkundig maken daarvan. Het boek liep vervolgens heel goed en kreeg mooie recensies. Ik kan daar alleen maar dankbaar voor zijn. Eind december mocht ik nog 80 boeken signeren, die boeken werden door een klant naar alle relaties gestuurd. Wat een mooi cadeau!
2017 was een vol en druk jaar met mooie klanten, die (ook) voor hun goud gingen. Nationaal en internationaal. Voor de tweede keer verzorgde ik in Afrika een Aviation Leadership programma, ditmaal in Uganda. Met als doel om de kwaliteit van het leiderschap te versterken en daarmee de luchtvaartveiligheid.
Mijn studenten leerden, maar ik ook. Het lesgeven in een andere cultuur vergt weer veel van mijn didactische vaardigheden en is regelmatig ‘out-of-the-box’ denken en handelen.
Dank je wel dat je mij afgelopen jaar hebt gevolgd, mijn boek hebt gekocht en/of dat ik met jou mocht samenwerken.

2018: What’s up?

Wat kun je van mij verwachten in 2018? En wat kan ik voor jou (nog meer) betekenen? Om dat goud te behalen moeten we werken, effectief en efficiënt trainen, steeds weer opnieuw. Als jij jezelf vergelijkt met een topsporter (en dat ben je, of niet?) en je vergelijkt jouw team met een topsportteam, wat kan ik dan voor je betekenen? Je mag mij dan vergelijken met jouw topsportcoach.

  • trommel, trommel, trommel: de eerste druk van mijn boek is uitverkocht en er komt een 2e druk uit!
  • Je kunt nog meer artikelen van mij verwachten over leiderschap en executive search.
  • Een belletje, WhatsAppje of een mailtje van jou en we maken er een inspirerende ontmoeting van. Wellicht de start van jouw gouden ondernemerschap of gouden leiderschap.

 

Wil je mij helpen?

Fijn als je kunt reageren op het volgende. Ik heb veel artikelen gepubliceerd het afgelopen jaar en natuurlijk het boek. Graag verneem ik van je over welke onderwerpen je meer wilt lezen of horen. Of van welke onderwerpen je meer wilt weten. Dan ga ik voor je aan de slag!

Op een gouden 2018!