Waar ga heen met vakantie? Dat is een veel gestelde vraag in deze periode. En van de antwoorden leer ik altijd wat. Ik leer over nieuwe bestemmingen, nieuwe routes en nieuwe ontdekkingen.

Maar ook leer ik veel over mijn klanten, over mijn gesprekspartner. Want wat zegt het over iemand hoe hij of zij de vakantie besteed? Is het een sportieve vakantie? Een culturele? Of zitten we met het gehele gezin op een fantastische camping met groot zwembad? En alles is goed, als je maar een heerlijke vakantie hebt.

Ik neem je boek mee

Vakantie is voor veel van mijn klanten een periode, waarin ze eindelijk tijd hebben om te lezen. “Gwen, ik neem je boek mee met vakantie!” En ik kreeg zojuist van een goede vriend en ondernemer het volgende bericht:

“Hi Gwen, ik ben je schitterende boek weer met bewondering aan het lezen aan het strand in Valencia. Bij het herlezen wordt alles steeds concreter en krachtiger. Kortom: Goud!!!”.

Met een foto erbij. Hoe gaaf is dat. Dat doen er inmiddels meer vanaf hun vakantieadres. Enkele voorbeelden daarvan zie je boven dit artikel.
En dat bracht mij op het volgende idee.

Zomerprijsvraag

Dit idee lanceerde ik vorig jaar in één van mijn zakelijke netwerken en dat gaf hele bijzondere reacties en foto’s. Nu de 2e druk verschenen is, is het leuk om dit ook met jou te delen.

Zomerprijsvraag: Stuur mij je meest originele foto vanaf je vakantieadres met mijn boek “Mijn Beste Team Ooit! In 7 stappen naar Golden Leadership!” in je hand of op de foto.

Voor de meest originele foto heb ik een leuk presentje klaarliggen.

Heb je het boek nog niet? Je kunt het HIER bestellen.

Word de leider die je had willen hebben

Dit is de slogan op onze nieuwe website. Waarom? We weten allemaal wat we verwachten van een goede leidinggevende. En, zoals je weet, is het vaak knap lastig als je leidinggevende wordt, want er komt natuurlijk zo veel bij kijken……….

Mag ik je vragen om even rond te kijken op de nieuwe website? Ik ben benieuwd naar je reactie!

Vakantie of verhuizen of stress?

Ik ga eind juli privé verhuizen. Ik heb nu vakantie, maar zo voelt het niet. Ze zeggen wel eens dat verhuizen tot één van de grootste stressfactoren behoort. Ik kan je vertellen dat ik mij dat nu uit eigen ervaring heel goed kan voorstellen. Nog even……..

Ik ervaar dat het ook een proces is van extreem opruimen, fysiek, maar ook mentaal. Dat gaat rust geven. Ik ben klaar voor een nieuwe fase en ik verheug me daar enorm op.

Veel klanten help ik ook met het reduceren van stress: bij zichzelf en bij hun medewerkers. Met moderne technieken en eeuwenoude Oosterse technieken. Over stressmanagement is nu ook meer te vinden op onze website.

Sinds dit jaar ben ik gecertificeerd om stress-en vitaliteitsanalyses af te nemen voor individuen of teams. Vaak merkte ik dat de oorzaken van stress moeilijk  te vinden zijn en dat is met dit assessment wel mogelijk. Je leest er op DEZE PAGINA meer over.

En dan gaat het over het verminderen van stress, het wegnemen van de oorzaken van extreme stress en om het verhogen van het energieniveau. Of om een klant te begeleiden bij het voorkomen van een burn-out of het begeleiden van een klant na een burn-out. Bekijk HIER welke technieken onder meer kunnen worden ingezet bij stress, overspannenheid of burnout.

Tot slot:  ik zie uit naar je reactie en wens jou en jouw dierbaren een heerlijke en ontspannen zomer toe!