expertboek-boekenkast-actie-oktober-2021

Wat leuk dat je Dudok Consulting via de Boekenkast van Expertboek hebt gevonden! Je kunt hier tot en met 20 november gratis een van mijn volledige boeken als e-book aanvragen. Dit gaat om mijn eerste boek “Mijn beste team ooit” en mijn tweede boek “In 10 stappen Grip op Groei & Grilligheid”.

Als ondernemer of leider van een groeiend bedrijf wil je weten wat ervoor nodig is om je bedrijf verder op te schalen. Ook wil je eventuele dure valkuilen omzeilen. Hoe je dat doet, lees je in mijn boek “In 10 stappen Grip op Groei en GrilligheidGa voor een beter bedrijfsresultaat en omzeil dure valkuilen“. Dit boek ( paperback ter waarde van € 17,50 ) kun je nu in zijn geheel als e-book aanvragen.

De 10 stappen in dit boek geven je inzicht in de manier waarop je jouw bedrijf en jouw team op een consistente manier laat groeien: Hoe je los komt van de waan van de dag, hoe je op een gestructureerde manier grip krijgt op de groei van jouw organisatie en op de grillige omstandigheden die daarbij om de hoek komen kijken.

Daarnaast kun je de volledige versie van “Mijn beste team ooitIn 7 stappen naar Golden Leadership” aanvragen.

Over de auteur Gwen Dudok van Heel

In 2018 verscheen de eerste druk van haar boek “Mijn beste team ooit!”. Haar nieuwste boek is geschreven naar de grillige tijd waarin we nu zitten. In dit praktische boek vind je meerdere praktijkvoorbeelden en quotes die je inspireren. De opdrachten zetten je gelijk aan tot actie en helpen je om de stappen te implementeren. Gwen is oprichter van Dudok Consulting (2000) een heeft honderden directieleden, ondernemers, leden van Raden van Bestuurd en hun teams begeleid.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door:

WEES ER SNEL BIJ
Deze actie is beperkt beschikbaar
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Het aanbod voor jou

boek-in-10-stappen-grip-op-groei-en-grilligheid

GWEN DUDOK VAN HEEL
VOLLEDIG E-BOOK
In 10 stappen Grip op Groei en Grilligheid

Ga voor een beter bedrijfsresultaat
en omzeil dure valkuilen

boek-mijn-beste-team-ooit

GWEN DUDOK VAN HEEL
VOLLEDIG E-BOOK
Mijn beste team ooit

In 7 stappen naar Golden Leadership

Recensies

Het is een continue zoektocht om een goede balans te vinden tussen autonomie, complementariteit en gedeeld leiderschap. Maar wat een prachtige reis is het om die balans met elkaar te vinden in dit boek!

Klaas Ariaans, Director Personal Banking ABN AMRO, over Mijn beste team ooit

Succes is een marathon, geen sprint. Natuurlijk leiderschap wordt herkend in plaats van ‘uitgedragen’. Juist voor niet-sporters sportief toepasbare recepten. Laat je verleiden!

Jan Ferwerda, CEO Technische Unie, over Mijn beste team ooit

Dit tweede boek gaat net weer een stap verder. Het is het lezen zeker waard!

Henk Bergsma, CEO Brunotti Groep, over In 10 stappen Grip op Groei & Grilligheid

Gwen weet als geen ander effectief door te dringen tot de essentie van het vraagstuk. Met haar directe stijl en enorme schat aan ervaring laat ze niet los en stimuleert zij je om te reflecteren. Zij helpt je verbanden te leggen en brengt je in de positie om zelf naar het volgende niveau te gaan. Een nieuw perspectief op zaken is gecreëerd.

Frits Avis, Algemeen Directeur Nederlandse Ski Vereniging, over Mijn beste team ooit

Het lezen van dit boek is niet alleen een avontuurlijke en leerzame reis, ook is het een spiegel voor jezelf als ondernemer en bestuurder.

Kees Groenewoud, Directeur Broad Horizon Cmotions, over In 10 stappen Grip op Groei & Grilligheid

Een toegankelijk managementboek met veel praktische voorbeelden die je aan het denken zetten!

Gerrit Noordermeer, Algemeen Directeur Building Services Amersfoort, over In 10 stappen Grip op Groei & Grilligheid
boek-mijn-beste-team-ooit