Hoe gaat het met je? Ben je gezond? En je familie?
Vandaag deel ik twee dingen met je:

1e: Een video: CEO lessen tijdens Coronacrisis
Ik heb de afgelopen tijd veel klanten en relaties gesproken over hun aanpak naar hun medewerkers in deze tijd. Die ervaringen deel ik met je in 10 praktische tips en ideeën.

2e: Een cadeautje voor jou als trouwe lezer van mijn blogs en/of kijker naar mijn vlogs: Dworking from home link. Wat is dat?

Het is een link waarmee je bruikbare tips voor het thuiswerken samenstelt, op basis van je belangrijkste (DISC) gedragsstijlen. Het rapport biedt namelijk naast tips voor thuiswerken, ook algemene communicatietips over de virtuele omgang met teamleden en collega’s. Dit betreft standaardinformatie, maar wel hele bruikbare standaardinformatie. Het vervangt niet een uitgebreid gedrag/ DISC-profiel, het kan daar later wel naar geconverteerd worden.

Hoe werkt het?
Je opent de link en het invullen duurt ongeveer 10 minuten.
Let op: vul alsjeblieft de code GwenDvH in als je wordt gevraagd door wie dit is aangeboden. Je krijgt jouw rapport direct in je mailbox (ik ontvang het dus niet). Vul hem eerst zelf in om te ervaren. Als je het wat vind, zorg dat je medewerkers er ook van profiteren!

Dit is de Working From Home link .

En heb je nu hulp nodig of wil je even sparren? Ik help je graag!
Heel veel ondernemers en medewerkers in bedrijven worstelen nu met vragen, waarbij het fijn is om even een klankbord te hebben.