Dinsdag 6 april was Gwen Dudok van Heel aanwezig in de New Business Radio-uitzending My Personal Finance. Samen met host Roelof Meijer organiseert zij de Masterclass Vergroot je groeivermogen op 8 juni.

“Ik begeleid snelgroeiende ondernemers en help hen met het leggen van de basis voor het verder opschalen van hun bedrijf. Hierdoor behalen zij moeitelozer het resultaat en weten dit te behouden. Het uit de waan van de dag geraken, speelt een belangrijke rol.”, aldus Gwen.

Voor wie is de masterclass bedoeld?

De Masterclass is er voor ondernemers die zich bewust zijn van de groei van hun bedrijf en geld, maar nog niet alles op de rit hebben.

“Hierbij doel ik op de ondernemers die te maken hebben met het aannemen van mensen, het neerzetten cultuur en een organisatie. Ik ervaar vaak dat er een goed idee is en dat de ondernemers goede funding weten te verkrijgen. Maar wanneer de druk er op komt, als het er écht op aan komt, loopt de spanning op. Want hoe blijf je communiceren bij verdere groei, met je personeel, maar ook je aandeelhouders en hoe spreek je elkaars talenten aan?”, zo zegt Gwen bij NBR.

Roelof benadert in de Masterclass het vergroten van groeivermogen vanuit de ondernemer privé: “Ondernemers werken aan hun bedrijfsvermogen, maar vaak niet aan hun privé-vermogen. Op een gegeven moment wil je jouw bedrijf overdragen over verkopen zodat je jouw eigen pensioen kunt financieren.”

Persoonlijke groei, vermogensgroei en bedrijfsgroei zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daar zijn Roelof en Gwen het over eens. Precies daar gaat de Masterclass ook over.

Luister hieronder de radio-uitzending terug, waarin Gwen ook nog benadrukt dat leiderschap zich op vele vlakken moet tonen. Ook thuis. En die waan van de dag, dat is toch wel de grootste valkuil. De meest voorkomende valkuilen leer je in de Masterclass kennen. Daarvoor kun je jezelf hier aanmelden.

Early bird actie: voor slimme ondernemers!

Meld je je aan vóór 15 mei? Dan ontvang je de 2 boeken “How to become Awesome” en “In 10 Stappen Grip op Groei en Grilligheid” van Roelof en Gwen cadeau! Lees hier meer over de inhoud van de Masterclass en de aanmelding.

Luister het fragment terug

Luistertijd +/- 6 min.