Een unieke actie via onze uitgever Expertboek: een Digitale Boekenkast waar je tot en met 28 februari gratis een boek uit kan pakken. Virtueel dan 😉 Maar liefst 60 van collega-auteurs hebben deze boekenkast gevuld met managementboeken.

De boeken zijn beschikbaar als e-book downloads op de websites van de auteurs zelf. Zo ook 2 van de boeken van Gwen Dudok van Heel, oprichter van Dudok Consulting. Deze boeken zijn te vinden in de categorie “Teams & Leidinggeven”. Maar je kunt nog heel veel meer thema’s vinden in de boekenkast van Expertboek:

  • Marketing, social media, sales & ondernemen
  • Coaching & training
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gezin, gezondheid, huis & tuin

boek-mijn-beste-team-ooit

Let op: de boekenkast is open tot en met 28 februari

Deze bijzondere actie is niet voor eeuwig. Je hebt tot en met zondag 28 februari om de exemplaren naar jouw interesse uit te zoeken. Enkele auteurs hebben een deel of enkele hoofdstukken van hun boeken beschikbaar gesteld, anderen bieden hun volledig boek aan. Dudok Consulting biedt haar nieuwste boek “In 10 stappen Grip op Groei & Grilligheid” ( paperback ter waarde van € 17,50 ) gratis aan als e-book. Klik hier om deze aan te vragen! Daarbij ontvang je hoofdstuk 1 en 2 van het boek “Mijn beste team ooit – In 7 stappen naar Golden Leadership“. TIP: “Mijn beste team ooit” is ook als luisterboek verkrijgbaar verkrijgbaar via Managementboek.nl.

Klik hier om de digitale boekenkast te bezoeken.


Het aanbod van Dudok Consulting
dudok-consulting-advertentie-digitale-boekenkast


Over het nieuwste boek van Gwen Dudok van Heel

In 2018 verscheen de eerste druk van haar boek “Mijn beste team ooit!”. Het nieuwste boek is geschreven naar de grillige tijd waarin we nu zitten. In dit praktische boek vind je meerdere praktijkvoorbeelden en quotes die je inspireren. De opdrachten zetten je gelijk aan tot actie en helpen je om de stappen te implementeren. Gwen is oprichter van Dudok Consulting (2000) een heeft honderden directieleden, ondernemers, leden van Raden van Bestuurd en hun teams begeleid.

Als ondernemer of leider van een groeiend bedrijf wil je weten wat ervoor nodig is om je bedrijf verder op te schalen. Ook wil je eventuele dure valkuilen omzeilen. Hoe je dat doet, lees je dus in het boek “In 10 stappen Grip op Groei en Grilligheid – Ga voor een beter bedrijfsresultaat en omzeil dure valkuilen“. Via de Digitale boekenkastactie van Expertboek, kun je deze nu tijdelijk gratis als e-book opvragen.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door: