MASTERCLASS

Vergroot je groeivermogen

zakelijk én privé
Voor slimme ondernemers!

DINSDAG 8 JUNI | 14.00 – 17.00 UUR | ZOOM

Wil je een solide basis neerleggen voor jouw persoonlijke groei en de groei van jouw bedrijf om uiteindelijk financiële onafhankelijkheid te kunnen bereiken? Dan is deze masterclass geschikt voor jou.

Tijdens de Masterclass leer je hoe je jouw ondernemerschap én leiderschap versterkt met oog voor zowel jouw financiële gezondheid zakelijk als privé. Daarmee verkrijg je meer overzicht waardoor je jouw focus op groei kunt leggen. Bouw een sterk team en schaal verder op. We nemen je vanuit onze ervaring ook graag mee in de veelvoorkomende valkuilen die we je leren te omzeilen. Kortom; inzicht en ook praktische tips voor slimme ondernemers.

Wanneer je je vóór 15 mei aanmeldt, ontvang je de 2 boeken van de sprekers cadeau.

Aanmelden

Gehoord via New Business Radio? Luister terug!

Door wie wordt de Masterclass gegeven?

masterclass-groeivermogen-roelof

Roelof Meijer

Eigenaar van My Personal Finance, hoofdredacteur van Nextens Fiscaal Advies en auteur van How to become Awesome, een boek over hoe ondernemers het beste hun financiën kunnen inrichten om ‘na de zaak’ hun doelen te bereiken.

Roelof is de 3e financial planner in Nederland en runt sinds 1996 zijn eigen praktijk in persoonlijke financiële planning. Hij deelde zijn kennis en ervaring als schrijver voor bladen als Money en Rendement, als hoofdredacteur van Elsevier Financial Planning en het handboek Financiering van Kluwer, columnist, docent en oprichter van de Stichting Persoonlijke Financiën.

masterclass-groeivermogen-gwen

Gwen Dudok van Heel

Eigenaar Dudok Consulting en schrijver van de boeken “Mijn beste team ooit” en “In 10 stappen Grip op Groei en Grilligheid”. In haar laatste boek leer je hoe je jouw bedrijf én team op consistente manier laat groeien.

Gwen was onder meer algemeen directeur van een ICT consultancybedrijf, General Manager van een Amerikaanse conferentie-organisatie en partner bij een Executive Search bedrijf. Daarnaast begeleidde zij als zeilcoach atleten naar Goud! Met die ervaringen en diverse tools en certificeringen (o.a. NLP) op zak staat zij snelgroeiende ondernemers bij in het leggen van een solide basis in hun bedrijf om verder op te kunnen schalen.

EARLY BIRD ACTIE

Meld je aan vóór 15 mei en ontvang de 2 boeken van de sprekers t.w.v. € 37,45 cadeau

Aanmelden

De boeken van de sprekers

masterclass-how-to-become-awesome

How to become Awesome

The AWE theory of Personal Finance

Hoe kun je financiële rust vinden? Hoe kun je balans vinden tussen werk en privé en geld? Hoe vind je een balans tussen geld en tijd en je eigen wensen en verlangens? Roelof Meijer schreef samen met Judith Scherrenberg het boek How to become AWEsome.

How to become AWEsome leidt je in klip en klare taal door het moeilijke proces van geldzaken op orde krijgen en houden. AWE staat voor Ask, Wonder en Evolve: vraag, verbaas je en ontwikkel je. Als je het boek leest, kun je voor je zelf een aantal stappen zetten die je belangrijk vindt in je leven.

masterclass-in-10-stappen

In 10 stappen Grip op Groei en Grilligheid

Ga voor een beter bedrijfsresultaat en omzeil dure valkuilen

De 10 stappen in dit boek geven je inzicht in de manier waarop je jouw bedrijf en jouw team op een consistente manier laat groeien. Gwen leert je los te komen van de waan van alle dag en op een gestructureerde manier grip te krijgen op de groei van jouw organisatie en op de grillige omstandigheden die daarbij om de hoek komen kijken. Hierbij maakt ze de vergelijking met topsporters.

In dit praktische boek vind je meerdere praktijkvoorbeelden en quotes die je inspireren. De opdrachten zetten je gelijk aan tot actie en helpen je om de stappen te implementeren.

In deze masterclass leer je:

  • Hoe je jouw ondernemerschap & leiderschap versterkt
  • Hoe je een solide basis voor financiële onafhankelijkheid legt
  • Hoe je zakelijk en privé een goede financiële gezondheid behoudt
  • Hoe een welstandsanalyse jouw op koers houdt
  • Hoe een krachtig geformuleerde strategie jouw bedrijf op koers houdt
  • Hoe je uit de waan van de dag komt, waardoor je meer focus en overzicht behoudt
  • Hoe je een sterk team bouwt en zo de basis legt om op te schalen
  • Hoe je veel voorkomende valkuilen kunt omzeilen

Praktische informatie:

Datum : dinsdag 8 juni
Duur : 14.00 – 17.00 uur
Platform : ZOOM
Tarief : € 295,- excl. btw
Tarief voor Business Open leden : € 195,- excl. btw

Gehoord via:

gehoord-van-nbr
gehoord-van-bo