Worstel je als eindverantwoordelijke met één van de volgende uitdagingen?

  • Mijn team presteert onvoldoende.
  • Ik krijg de neuzen van de teamleden niet dezelfde kant op.
  • Ik zit zelf nog te veel in de operatie, ik wil naar meer zelfsturing.
  • Ik het idee dat ik als leidinggevende nog veel meer invloed kan krijgen.

  • Het is moeilijk om goede mensen te krijgen.

  • Ik weet onvoldoende hoe ik mijn organisatie door ontwikkel naar de volgende fase.

  • Ik heb niet genoeg tijd om zakelijk en privé de juiste balans te behouden.

  • Laag energieniveau, vaak moe.

  • Ik heb onvoldoende inzicht in de drijfveren van mijn teamleden.

Als je met één of meerdere van deze uitdagingen worstelt kan Gwen je helpen om (hernieuwde) richting te vinden, actie te nemen, inzicht te geven in alternatieven en mogelijkheden. Resultaatgericht en praktisch. Zo bespaar jij tijd en geld.

Dudok Consulting helpt leidinggevenden en ondernemers van snel groeiende organisaties om meer en moeiteloos resultaat te behalen met de juiste mensen.

Dudok Consulting begeleidt organisaties en teams naar hun hoogste niveau:

GOUD.

Denk maar aan de Olympische Spelen.

Dat wil zeggen dat het bij Dudok Consulting altijd gaat om het maximaal te bereiken resultaat. Ik geloof erin dat als het leiderschap binnen organisaties versterkt wordt, dat resultaten sneller behaald worden en dat er meer ruimte is voor innovatie.

Dat zorgt ervoor dat medewerkers meer vertrouwen hebben en sneller hun nek willen uitsteken. En natuurlijk zelf veel meer motivatie hebben.

Samen ga je dan voor goud!

We werken nationaal en internationaal met directies en hun teams.

Autoriteit/statistieken

Gwen Dudok van Heel richtte in 2000 Dudok Consulting op. Zij heeft met honderden klanten gewerkt in diverse branches, variërend van beursgenoteerde ondernemingen, MKB-bedrijven, sportbonden en start-ups. Ondernemers, directieleden, Raden van Commissarissen en hun teams.

Zij is auteur en schreef de bestseller: “Mijn Beste Team Ooit! In 7 stappen naar Golden Leadership”. Inmiddels is het boek voor de druk bezette professional ook als luisterboek en als e-book verkrijgbaar. Tevens schreef zij de e-books “Maak met vertrouwen het verschil” en “30 Tips voor een succesvol wervingstraject”.

Gwen heeft onder meer een onderwijskundige achtergrond, gaf leiding aan verschillende commerciële bedrijven in de ICT en zakelijke dienstverleiding en was in haar vrije tijd bondscoach van wedstrijdzeilers.

Behoudens praktijkervaring heeft Gwen internationaal veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van gedrag, leiderschap en business management. Zij is onder meer Internationaal NLP trainer, Master practitioner NLP, Master practitioner Time Line Therapy en certified consultant TTI Success Insights (assessments op het gebied van gedrag, drijfveren, EQ en stress).

Door jarenlange ervaring weet zij wat er nodig is om als leidinggevende persoonlijk en voor hun teams het volgende niveau te bereiken en je resultaten te bereiken.
Door mijn ervaring, achtergrond én unieke aanpak is al menig directielid, bedrijf of leidinggevende naar goud begeleid. Leiders voelen zich veilig bij Gwen. Ze heeft persoonlijk veel meegemaakt en ook in de begeleiding van mensen heeft ze veel gehoord en veel gezien en is daardoor niet snel onder de indruk. Zij weet het persoonlijke en het zakelijke in balans te brengen op een praktische wijze. (I’ve been there and done that). Ze ontwikkelt mensen en organisaties naar volwassenheid. Zij zegt waar het op staat en neemt jouw kracht als uitgangspunt.

Als jij opzoek bent naar een Business Coach met ervaring, dan ben je bij Gwen Dudok van Heel aan het juiste adres.

De business coach met ervaring!