Ik nodig je graag uit, mis het niet!

Ben je terug van vakantie? In binnen-of buitenland? Ik genoot van een heerlijke tijd in Oostenrijk, waar we onder andere hebben gehiked en gemountainbiked. En ik heb even afstand genomen van een hele drukke zakelijke periode. En dat heeft mij goed gedaan. Het was met name een hele drukke periode, omdat ik – naast alle lopende opdrachten – mijn tweede boek schreef:

“In 10 Stappen Grip op Groei & Grilligheid
Ga voor een beter bedrijfsresultaat en omzeil dure valkuilen”

Het boek is geschreven voor ondernemers en voor leiders van teams en organisaties. Geschreven voor diegenen die vooruit willen gaan op een consistente wijze. Groei gaat altijd gepaard met grilligheid, vandaar dat ik daar ook aandacht aanbesteed.

Workshop Grip op Groei & Grilligheid

Graag nodig ik je uit voor de workshop “Grip op Groei & Grilligheid” op vrijdag 9 oktober om 13.30 uur te Loosdrecht. In ruim 2,5 uur behoor je tot de eersten die leert wat er nodig is om leiding te geven aan een groeiend bedrijf of team. Je ontvangt dan een gesigneerd exemplaar van mijn boek en bent gast tijdens de feestelijke boeklancering. Hier lees je er meer over en kun je je aanmelden.

Waar gaat het boek over?

Afgelopen week had ik al mijn eerste radio-interview over het boek. Je kunt dit hieronder terugluisteren.
Luistertijd: 7 minuten

Ik geef antwoord op de volgende vragen:

  • Waar gaat het boek over?
  • Wil je een voorbeeld noemen van één van de stappen?
  • Zegt het ook iets over jezelf als leider of als ondernemer?
  • Je hebt het boek geschreven in Coronatijd. Wat leren we daarover in het boek?
  • Heb je concrete uitwerkingstips?
  • Heeft het schrijven van dit boek jou nieuwe inzichten gegeven?
  • Wat betekent de grilligheid in de titel?
  • Waar kunnen we meer over het boek vinden?

Ik nodig je graag uit voor de workshop met aansluitend de officiële en feestelijke boeklancering, mis het niet! In verband met Corona zijn het aantal plaatsen beperkt, dus wacht niet te lang. Meld je hier aan voor vrijdag 9 oktober.

Meer artikelen

Generatie Z in het bedrijfsleven

Lees verder
Leidinggeven is topsport

Leidinggeven is topsport

Lees verder
Het voorspel…..

Het voorspel…..

Lees verder
Ik wil niet voor jou werken

Ik wil niet voor jou werken

Lees verder
Peakperformance

Peakperformance Mindset: zó doe je het!

Lees verder
Meer artikelen

Mini Masterclass

Hoe je sneller resultaat kan bereiken
Hoe je teamleden (meer) verantwoordelijkheid laat nemen
Hoe je als leider 2x zoveel uit je team haalt