OVER Gwen

Gwen Dudok van Heel is oprichter van Dudok Consulting (2000). Zij werkt op inspirerende en resultaatgerichte wijze met haar klanten samen. Zij werkt uitsluitend voor opdrachtgevers met een hoog commitment.

Haar opdrachtgevers kunnen snel hun team met de juiste mensen uitbreiden, leiders zijn zelfbewust en weten hoe zij hun team motiveren en sneller naar succes begeleiden. Deze gouden leiders bereiken hun gouden doelen.

Meer weten over Gwen?

Gwen heeft zelf met haar voeten in de modder gestaan en ervaringen opgedaan die haar gevormd hebben. Zij was onder meer Algemeen Directeur van een ICT consultancybedrijf, General Manager van een Amerikaanse conferentie-organisatie en Partner bij een Executive Search bedrijf. Daarnaast was zij jarenlang bondscoach van diverse Nederlandse zeilteams.

Zij is internationaal NLP trainer en heeft zich internationaal verdiept in (leiderschaps) gedrag en organisatieontwikkeling. Zij trok jaren op met Anthony Robbins. Daarnaast werd zij opgeleid door Richard Bandler, Blair Singer, T. Harv Eker en Robert Kyosaki. Zij behoort tot één van de eerste opgeleide internationale Time Line Specialists in Nederland. Deze krachtige technieken zijn een unieke en ongeëvenaarde methode om snel blijvende veranderingen te bewerkstelligen in (ongewenste) gedragspatronen. Naast alle kennis en ervaring gelooft zij erin dat betere leiders zorgen voor een betere cultuur op de werkvloer, waardoor resultaten sneller behaald worden. Zij is tevens opgeleid tot commissaris en toezichthouder.

Verdrietige gebeurtenissen in haar leven hebben haar ook gevormd. Daarom is zij er ook bewust van dat het leven geleefd moet worden, dat we er veel uit kunnen halen en dat we er dankbaar voor mogen zijn.

Discover Dudok Formula
Gwen is een veelgevraagd keynote spreker op een breed scala aan bijeenkomsten
Gwen is oud wedstrijdzeiler en bondscoach en begeleidde atleten naar goud.
Gwen is oud Alpe duZes renner en beklom enkele jaren de Alpe d’Huez 4x op een dag.
Gwen is lid en oud voorzitter van Rotaryclub Doorn.
Gwen is erelid van het Watersportverbond.
Gwen is wielrenner, mountainbiker, golfer en doet fitness en yoga.

Dudok Formule naar resultaat

Wat is de formule die bij alle klanten steeds weer tot succes leidt?
De combinatie van sturen op gewenst resultaat en het elimineren van patronen die in de weg staan om dat resultaat te behalen.
Alleen werken met opdrachtgevers die het commitment aangaan om de gestelde doelen te bereiken en die impact willen maken.
Diepgaande internationale kennis van en jarenlange ervaring met gedrag, leiderschap en ondernemerschap.
Jarenlange ervaring als bondscoach (wedstrijdzeil sport) leidt er mede toe dat we altijd gaan voor het behalen van goud, het hoogste niveau.

Mini Masterclass

Hoe je sneller resultaat kan bereiken
Hoe je teamleden (meer) verantwoordelijkheid laat nemen
Hoe je als leider 2x zoveel uit je team haalt