Over Grip op Groei en Grilligheid bij New Business Radio

Maandag 20 oktober sprak ik in de NBR (New Business Radio) uitzending ‘Business Open 3.0′ over mijn nieuwste boek: “In 10 stappen Grip op Groei en Grilligheid – Ga voor een beter bedrijfsresultaat en omzeil dure valkuilen”.

Ondernemen is vooruitzien, daar ging het over tijdens Business Open 3.0 op NBR. In gesprek met Roelof Meijer sprak ik over brandpreventie. Waar het eigenlijk over gaat is dat je als leider – ondernemer of manager – uit de waan van de dag moet geraken. Dat is lastig tijdens een sterke groei van de organisatie. Van brandjes blussen naar brandpreventie.

Dit is waar mijn boek ook over gaat. Wat moet je nu doen om overzicht op lange termijn te verkrijgen. Dit gaat over jezelf, over je medewerkers en de cultuur die je neerzet. Roelof vroeg mij verder voor wie ik dit boek nu heb geschreven en hoe de inhoud van het boek is afgezet tegen de huidige ‘grillige’ tijd waarin we met het Coronavirus te maken hebben.

Wil je hier meer over weten? Luister eerst eens mijn uitzending terug, hieronder. Maar uiteraard help ik je ook graag persoonlijk. Neem contact met mij op als je met vragen over dit onderwerp zit.

Luister hieronder het interview terug

Luistertijd: 6 minuten

Meer artikelen

Generatie Z in het bedrijfsleven

Lees verder
Leidinggeven is topsport

Leidinggeven is topsport

Lees verder
Het voorspel…..

Het voorspel…..

Lees verder
Ik wil niet voor jou werken

Ik wil niet voor jou werken

Lees verder
Peakperformance

Peakperformance Mindset: zó doe je het!

Lees verder
Meer artikelen

Mini Masterclass

Hoe je sneller resultaat kan bereiken
Hoe je teamleden (meer) verantwoordelijkheid laat nemen
Hoe je als leider 2x zoveel uit je team haalt